Bartender Needed

Feb. 1, 2024 in Bodø, Norway - By Radisson Blu Hotel, Bodø

Radisson Blu Hotel, Bodø is looking for Bartender to join the team.

Position Bartender
Languages required Norwegian
Venue type Hotel
Working hours Part Time
Contract type Indefiinite
Description

Bartender ekstrahjelp.

"The dramatic peaks of the Børvasstindan mountain range dominate the skyline. Our Bodo hotel is just 40 minutes' drive away if our guests want to immerse themselves in this rugged wilderness. After a day exploring, guests can recharge their batteries with a uniquely Norwegian meal at our newly renovated restaurant, FJÖRD. The restaurant boasts incredible harbor views and is committed to the traditional cuisine of Norway, using wood smoke and flame cooking techniques. At our rooftop Top 13 Bar and Lounge, with its stunning panoramic views across the city, harbor and mountains guests can enjoy a beautiful evening with a handcrafted cocktail.
"

Har du en lidenskap for cocktailer og en talentfull hånd når det kommer til å skape unike drikkeopplevelser? Da er du kanskje vår neste Bartender på Radisson Blu Hotel Bodø. Vi søker etter tre entusiastisk og dyktig Bartender som kan bidra til å skape minneverdige øyeblikk for våre gjester.

Ansvarsområder som Bartender:

- Mixologi på høyt nivå: Vis frem ekspertisen din innen mixologi ved å blande og servere et bredt utvalg av cocktailer med presisjon og kreativitet. Dette er ønskelig men ikke et krav.
- Kundebehandling i verdensklasse: Engasjer deg med gjestene, ta imot bestillinger og sikre rask og imøtekommende levering av drikkevarer.
- Menykunnskap og anbefalinger: Ha grundig kjennskap til drinkmenyen og gi gjestene råd om passende valg, samtidig som du fremmer ekstra salg.
- Salgsfremming og inntektsgenerering: Utforsk muligheter for å foreslå premium-brennevin, anbefale signaturcocktailer og introdusere gjester for sesongens spesialiteter, med mål om å øke inntektene.
- Støtte til barmiljøet: Samarbeid tett med andre bartendere og ledelsen for å sikre en jevn drift, fylle på med forsyninger, opprettholde renslighet og bidra til lagerstyring.

Krav til Bartender:

- Mixologi-ekspertise: Besitt omfattende kunnskap og erfaring innen mixologi, inkludert cocktailoppskrifter, teknikker og presentasjon.
- Kundefokusert tilnærming: Vis en ekte entusiasme for å betjene gjester og skape minneverdige opplevelser.
- Sterke kommunikasjonsevner: Vær lydhør, engasjerende og gi anbefalinger på en effektiv måte.
- Alderskrav: Du må være over 21 år på grunn av juridiske regler.
- Lagspiller: Samarbeid nært med andre teammedlemmer, og vær villig til å støtte og hjelpe etter behov.

Hva vi tilbyr :
Vi har som mål å være et like godt sted å jobbe som å bo. Derfor tilbyr vi en konkurransedyktig kompensasjons- og fordelspakke, som inkluderer:

- Å bli en del av den #4 beste arbeidsgiveren i reise- og fritidsbransjen globalt, rangert av Forbes i 2021 og 2022
- Spesialpriser på hotell overnatting på våre hoteller i hele verden, for teammedlemmer, og deres venner og familier.
- Vi etterlever vår visjon "We grow talent, talent grows us". Hos oss vil du dra nytte av et bredt spekter av utviklingstilbud som støtter din læring og vekst helt fra du begynner. Dette inkluderer en individuell utviklingsplan og ubegrenset tilgang til mer enn +20 000 læringsmoduler og programmer gjennom Radisson Academy.
- Delta i i vår Responsible business virksomhet. Sammen med våre teammedlemmer på hotellet og i lokalsamfunnene jobber vi med å skape felles verdier, en bedre fremtider og en bedre planet for alle.
- En arbeidsplass omfattet av tariffavtale
- Spesialpriser for ansatte ved egne restauranter
- En internasjonal arbeidsplass med kolleger og gjester fra hele verden

Bli med oss som en lidenskapelig og dyktig Bartender, dedikert til å levere enestående service. Søk i dag og bli en del av vår spennende bartenderteam, hvor du kan etterlate et varig inntrykk hos våre verdifulle gjester.
job-single-venue

Radisson Blu Hotel, Bodø

With breathtaking nature just outside, recharge your batteries and enjoy a comfortable stay.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more