Barista STACH Fulltime - Amsterdam

Jan. 14, 2020 in Amsterdam, Netherlands - By STACH Amsterdam

Barista

Position Barista
Languages required Dutch, English
Venue type Restaurant
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Omschrijving vacature Barista STACH Fulltime:
Ben jij opzoek naar een baan waarbij je gasten helpt aan een drankje of snack en wil je de verantwoordelijkheid hebben om een winkel te runnen? Dan zoeken wij jou!
Binnen Novotel Amsterdam City hebben wij onze eigen foodstore STACH. Hét bekende merk wat mensen in hun drukke leven ontzorgd door lekker en gezond (‘on the go’) eten en drinken. Als STACH medewerker zal jij onze gasten helpen aan een lekkere koffie of help je ze graag verder door informatie te geven over ons hotel en de producten die wij aanbieden. Gedurende de dag ben je verantwoordelijk voor de inventarisatie en presentatie van de producten die jij aan onze klanten verkoopt.

Elke vrijdag ben je van harte welkom om, tussen 16.00 uur en 17.00 uur, binnen te lopen en te ervaren hoe het is om bij Novotel te werken. Een afspraak maken is NIET nodig, je kunt gewoon binnenlopen. We geven je graag een rondleiding (ook achter de schermen), laten je kennis maken met de afdeling waar je interesse in hebt en de collega’s van die afdeling. Zien we jou aanstaande vrijdag?

Wie zoeken wij?
Je bent een vriendelijk en gastvrij persoon en vind het leuk om mensen te helpen. Daarnaast vind je het leuk om een ‘winkel’ leuk aan te kleden met STACH producten. Je hebt bij voorkeur ervaring in een winkel of in de horeca.
Functie eisen Barista STACH Fulltime:
Wat bieden wij?
Novotel Amsterdam City is één van de grootste hotels van het wereldwijde AccorHotels en dat komt mooi uit voor jou! Wij hebben namelijk een eigen Academy waarbij er tal van mogelijkheden zijn om trainingen te volgen. Daarnaast zijn de ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden eindeloos, zowel binnen Nederland als internationaal. Verder bieden wij:
Een mooie bonusregeling van maximaal 7,5% bovenop je salaris. Een salaris tussen de 1800 en 1900 euro,- bruto gebaseerd op een 38- urige werkweek.
Flexibele werktijden op basis van een oproepcontract
Na 4 weken mag je, samen met een vriend(in), gratis komen logeren in ons hotel inclusief ontbijt en diner! Daarnaast krijg je ook kortingen op hotelovernachtingen en verzekeringen.
Gratis parkeren bij het hotel en een reiskostenvergoeding vanaf 5 km.
Gratis gebruik van onze fitness en deelname aan sportactiviteiten en tweemaandelijkse stoelmassages.

Wie zijn wij?
Passie, kwaliteit en professionaliteit dat is waar Novotel Amsterdam City voor staat! Door middel van oprechte aandacht en authenticiteit zorgen wij ervoor dat onze 1500 gasten die dagelijks in ons hotel aanwezig zijn graag bij ons terug komen. Met 610 recent genoveerde kamers, 1 restaurant, 18 vergaderzalen, een fitness en sauna zijn wij dan ook het grootste 4 sterren hotel in de Benelux. Wij doen dit met een team van circa 220 medewerkers waarbij we elkaar kennen, informeel met elkaar omgaan en naast werk ook plezier hebben!

Interesse?
Wil jij ons team komen versterken? Pak dan nu je kans en vertel ons jouw verhaal. We kijken er enorm naar uit om je te leren kennen. Stuur ons jouw CV en motivatiebrief.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more