F&B Medewerker - Amsterdam

Jan. 9, 2020 in Amsterdam, Netherlands - By The Toren Amsterdam by The Pavilions Hotels

Allrounder

Position Bartender, Floor Staff
Languages required Dutch
Venue type Hotel
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Omschrijving vacature F&B Medewerker:
The Toren Hotel (4*) is een bijzonder boutique hotel in het kloppende hart van Amsterdam. Het hotel is recentelijk overgenomen door de nieuwe keten Pavilions Hotels & Resorts, waardoor er nieuw management in het hotel is gekomen.
Mede door het formaat van ons hotel weet ons goed getrainde team telkens weer de gast te verrassen met een hoog gepersonaliseerde service. Wij bieden onze gasten de juiste balans tussen informele en professionele service, doordat wij de gast en zijn/haar behoeftes buitengewoon goed begrijpen. Ons team reikt verder dan de individuele afdelingen, wij helpen elkaar waar nodig om de best mogelijke service te verlenen.
Functie eisen F&B Medewerker:
De baan.
Onze allrounders zijn van alle markten thuis; van het perfect serveren van het ontbijt, het geven van de beste rondleidingen door het hotel, tot het maken van de mooiste cocktails en drankjes. De allrounders maken de ervaring van de gasten een om er nooit te vergeten, mede door hun gastvrije en dynamische persoonlijkheid. Afhankelijk van je voorkeur, beschikbaarheid, en ervaring zijn de diensten in de ochtend (ontbijt) of avond (bar).

Wie ben jij?
Je bent flexibel en een sterke teamspeler, je bent leergierig om alle facetten van het hotel te leren. Je bent energiek en proactief, en doet er alles aan om je service naar de gast te perfectioneren. Je hebt de drang om te blijven leren en verbeteren, terwijl je de gasten en je collega’s enthousiasmeert met je positieve houding en glimlach. Je voelt gasten perfect aan, en je weet iedere keer de balans tussen informeel en formeel precies te vinden. Verder ben je beschikbaar voor ochtend en/of avonddiensten -ook in het weekend.

Wat bieden wij?
Een omgeving waar je je écht ontwikkeld op persoonlijk vlak. Wij leiden onze teamleden op om de best mogelijke service te verlenen, het komt dan ook regelmatig voor dat ons personeel doorgroeit. Verder is je eigen inbreng altijd welkom, of je nou een maand bij ons in dienst bent of 15 jaar.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more