Bartender Needed

Dec. 26, 2022 in Oslo, Norway - By Calmeyers Hage

Vi søker flere bartendere til vår rooftop bar - Calmeyers Hage!

Position Bartender
Languages required Norwegian
Venue type Cocktail bar
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
I hjertet av urbane Oslo ønsker vi deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår rooftop restaurant Norda og cocktailbar Calmeyers Hage i 13.etasje på Clarion Hotel The Hub. Navnet Norda rommer både Norden og Nord Amerika. Matkonseptet spiller på lokale råvarer med en fusion mellom det lokale og New York. Vi har kanskje den fineste utsikten over vår favorittby, Oslo. Med byens største takhage, GrowHub, har grønnsakene og urtene på tallerkenen din, når sesongen tillater det, kun reist noen få etasjer. Ureist mat, liker vi å kalle det. Nordas ambisjon er å skape en gjesteopplevelse med en topp matopplevelse, en krydret stemning, hele kvelden, ute og inne, midt i hjertet av Oslo og med en fantastisk nordamerikansk vinliste. Sammen med Norda finner du vår unike cocktailbar Calmeyers Hage. Baren er inspirert av Henrik Calmeyer som hadde en drøm om å anlegge en hage på Jernbanetorget på 1700-tallet. Vi har tatt Calmeyers drøm videre og realisert vår egen drøm om å skape byens beste bar med eksklusive drinker, unik stemning og en innbydende terrasse i sentrum av Oslo.

Som servitør eller bartendere i Norda og Calmeyers Hage er ditt mål å skape fantastiske mat- og drikkeopplevelser for restauranten och barens gjester. Dine ansvarsområder inkluderer:

- Servere mat og drikke med fokus på storytelling
- Holde deg oppdatert på menyer
- Fokus på service og kvalitet
- Mersalg
- Lage unike gjesteopplevelser

Stillingen innebærer skift- og helgearbeid. Vi er på jakt etter fast ansatte og kan tilby ulike stillingsprosenter.

Hvorfor skal du jobbe hos oss på Calmeyers Hage?

Tenk deg å jobbe på en stilig rooftop restaurant og bar med utsikt over hele Oslo! Med disse forholdene samt dyktige kolleger er alt duket for et spennende eventyr for den rette person.

Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder som for eks. ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Med over 200 hoteller i porteføljen til NCH finnes det gode karrieremuligheter videre.

Hvem er du?

- Du har erfaring som bartender fra liknende cocktail barer, gjerne med fagbrev.
- Du har stor lidenskap for mat og drikke og viser dette gjennom ditt arbeid.
- Du er et servicemenneske av natur og en god historieforteller.
- Du er en lagspiller og nøler aldri med å hjelpe til der det trengs.
- Du kommuniserer godt på norsk og/eller engelsk.

Er du klar for å ta steget videre?

Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!

Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!
job-single-venue

Calmeyers Hage

rooftop restaurant Norda og cocktailbar Calmeyers Hage i 13.etasje på Clarion Hotel The Hub.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more