BARTENDER VANE SKYBAR

July 21, 2021 in Eindhoven, Netherlands - By VANE Skybar

Als Bartender van VANE Skybar ben jij de aangewezen persoon om ervoor te zorgen dat onze gasten een fantastische ervaring hebben.

Position Bartender
Languages required Dutch, English
Venue type Bar
Working hours Full & Part Time
Contract type Six Months
Jij voegt een extra stukje service toe aan de ervaring van onze (hotel)gasten, waarbij je ernaar streeft om hun verwachtingen constant te overtreffen.
De perfecte kandidaat “mixt & matcht” de juiste ingrediënten om zowel klassieke als vernieuwende dranken te serveren! Daarnaast kun jij al je creativiteit kwijt in het samenstellen van de cocktails en assisteer je de F&B medewerkers waar nodig.

Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor het bereiden van cocktails en een brede kennis van (sterke) dranken. Jouw enthousiasme hierover werkt aanstekelijk want jij deelt graag al je kennis; zowel met gasten als met collega’s. Je bent een “culinary host” die een belangrijke bijdrage levert aan een unieke en onvergetelijke ervaring voor onze hotelgasten. Jij geniet ervan om de mensen die jouw bar bezoeken beter te leren kennen waarbij je er altijd voor zorgt dat zij zich welkom voelen. Enige jaren ervaring als bartender is hierbij een absolute pré.

Wat wij jou bieden

In deze functie ben je werkzaam voor NH Hotel Group; een professionele en internationale hotelketen. Wij begrijpen maar al te goed dat mensen het verschil maken en dit blijkt dan ook uit de uitstekende arbeidsvoorwaarden die wij onze medewerkers bieden.

- Uniek in de horeca: een eindejaar bonus voor iedere medewerker van minimaal 50% van een gemiddeld maandsalaris.
- Speciaal medewerkerstarief voor jouw weekendjes weg in NH hotels wereldwijd én 30% korting op F&B.
- Nodig je vrienden en familie uit voor weekendjes weg met korting in NH hotels wereldwijd.
- Werk je op een feestdag; dan krijg je een extra vrije dag van ons terug.
- NH University: uitstekende trainings- en (internationale) ontwikkelingsmogelijkheden.
- Goede doorgroeimogelijkheden: alle NH medewerkers hebben voorrang op interne vacatures wereldwijd.
- Wij geven om jouw gezondheid en bieden daarom o.a. korting op een collectieve zorgverzekering en op financiële diensten, een “fietsplan” en korting bij diverse sportscholen.

------------------------------------

The position can be full time, part-time and internship.
The start of contract is 6 months (internship can be less)
job-single-venue

VANE Skybar

NH Collection Eindhoven Centre - 5 sterren hotel! Heeft een panoramisch restaurant, VANE, op de dertiende verdieping en een rooftop bar, VANE Skybar.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more