Bartender @ Zest, Beach Bar - Curacao

April 13, 2021 in Willemstad, Curacao - By Zest

For Dutch citizens only. We're looking for passionate and energetic bartenders for Zest, a beach club in Curacao.

Position Bartender
Languages required Dutch, English
Venue type Restaurant, Bar, Beach
Working hours Full Time
Contract type One Year
Als Medewerker Bartender ben je het gezicht van Zest. Je bedient en zorgt voor de gast vanaf het moment van binnenkomst en totdat hij weer tevreden naar huis gaat.
Je hebt een goede kennis in het maken van cocktails en latte art en bent bewust van de bijbehorende kosten. Creativiteit en constante nieuwsgierigheid is een must.
Je bent een open, sprankelende en vriendelijke persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt met mensen. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel naar gasten als naar het team en leidinggevende.
- Je hebt oog voor detail, kunt goed luisteren en bent een fijne collega om mee samen te werken. Je bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie maar streeft, samen met het team, altijd naar perfectie.
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en bent bereid alles aan te pakken. Je werkt volgens vaste procedures en je werk is orderlijk en overzichtelijk.
- Je hebt een goede kennis van waren, en adviseert de gasten proactief over de gerechten, suggesties, menu’s, wijnen etc. en bent niet bang om vragen te beantwoorden of hulp te vragen wanneer je het antwoord niet weet.
- Je bent representatief, stressbestendig, welgemanierd naar anderen, initiatiefrijk en energiek. “Nee dat kan niet” zonder overleg komt niet voor in jouw vocabulaire
Je voelt je prettig bij de normen en waarden van Zest Mediterranean:
Samenwerken, Flexibiliteit, Stressbestendigheid, Omgaan met details, Onafhankelijkheid, Dienstverlenende houding, Klantgerichtheid, Inzicht in omgeving Sociabiliteit.
job-single-venue

Zest

Zest Curacao is a beachfront restaurant and café with Mediterranean cuisines, with restaurant seats as well as beach chairs under a palm tree or a cabana.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more