F&B Medewerker FT/PT - Amsterdam

March 17, 2020 in Amsterdam, Netherlands - By Vessel Kitchen & Bar

Hey, jij daar! Voor VESSEL zijn wij op zoek naar enthousiaste service heroes!

Position Bartender, Floor Staff
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Bar
Working hours Full & Part Time
Contract type Season
Good vibes…
…dat is waar het bij Vessel om draait. Met onze ligging in Hotel BOAT&CO, direct aan het IJ zijn we jouw favoriete city escape; een plek om te relaxen en even uit de drukte van de stad te ontsnappen. In de zomer kan dit aan een tafeltje op ons grote terras, of lekker ontspannen in onze lounge aan het water. ‘S winters plof je op onze bank bij de openhaard, die altijd rustig knappert op de achtergrond.
Het maakt niet uit welk seizoen het is; bij ons kom je terug voor de zichtbare teamspirit, heerlijke gerechten én de relaxte vibe. Als crew gaan we 100% voor een fijne sfeer onderling, die automatisch voelbaar is voor de gast. Hier bovenop komt onze wisselende menukaart die barst van de creatieve, smaakvolle gerechten. Wij hebben respect voor elk product en duurzaamheid staat bij ons dan ook hoog op het menu. Ons concept maken we af door op de kleine details te letten, zoals bijvoorbeeld de muziek.

Kom je langs?
We zitten in de upcoming Houthavens van Amsterdam, in het prachtige BOAT&CO. Wij zijn een hotel met 82 appartementen ingericht door Martin Brudnizki Design Studio. BOAT&CO kun je zien als een all-day destination waar (inter-)nationale gasten naar blijven terugkeren. Alle appartementen hebben een luxe ingerichte keuken, woon- en werkruimte en de heerlijkste bedden. Ook weerspiegelen de kamers de Amsterdamse Houthaven; sommige zelfs letterlijk. Zoals het penthouse met waanzinnig uitzicht over het IJ. De reviews liegen er niet om: We worden door onze gasten consistent gewaardeerd met een 9+.

BOAT&CO is onderdeel van City ID
What’s in a name, right? Zoals je misschien al doorhebt, hebben de hotels van City ID allemaal een eigen identiteit. Onze hotels bouwen altijd verder op de locatie. De hotels weerspiegelen de buurt en flirten met de historie in vooruitstrevend design. Zelf houden we net zo van aanpakken; we zijn een snelgroeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.

Ben je er nog?!
Mooi! We willen je namelijk graag meenemen in een dag van je toekomstige functie, maar natuurlijk verschillen je taken per shift.
De ochtendshift heeft het terras al strak neergezet, jij kijkt nog even mee of er echt niets ontbreekt en bereidt dan je shift voor. Zo bekijk je even de reserveringen & eventsheets van vandaag en heb je een overdracht met de vorige shift. De taken worden verdeeld; jij bent vandaag de wijkloper.
Aan het einde van de middag komt er een vaste gast bij de openhaard zitten en je geeft hem tips over de tofste food-festivals die er dat weekend plaatsvinden in de stad. Jouw grapjes zorgen ervoor dat iedereen het restaurant met een glimlach verlaat, maar dat ze het liefst morgen weer terug komen.
Gedurende je dag werk je netjes en help je af en toe een handje bij de afwas zodat de volgende shift lekker clean kan beginnen. Alle rekeningen zijn nauwkeurig opgesteld en worden afgerekend als laatste zetten jullie het restaurant weer klaar voor de volgende dag. Samen met het team drink je nog één afzakkertje; weer een geslaagde dag!

What’s in it for you?
Naast de gezellige en informele werksfeer bieden wij je het volgende:
• Een platte organisatie waarbij iedereen zijn/haar ideeën gewaardeerd worden.
• Naast een lekker salaris ontvang je jaarlijks een deel van de winst.
• We houden van flexibiliteit: zowel in het rooster als de bootcamp- en yogalessen die we bieden.
• City ID is een snel groeiende hotelgroep met plannen to conquer the world.
• Een jaarlijkse in-house experience en een Friends & Family rate in onze hotels.
• Personeelsborrels en uitjes om (nooit) te vergeten.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more