Supervisor at DoubleTree by Hilton Hotel (min. 32…

March 25, 2020 in Amsterdam, Netherlands - By DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Supervisor

Position Other, Manager
Languages required Dutch, English
Venue type Lounge
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Functie eisen Supervisor - Starbucks at DoubleTree by Hilton Hotel (min. 32 hours):
Enkele belangrijke verantwoordelijkheden en essentiële taken van deze functie zijn:
- Is integer en eerlijk en beschikt over de kennis om de cultuur, de waarden en de missie van Starbucks uit te dragen. Blijft rustig in drukke perioden of bij onverwachte gebeurtenissen om ervoor te zorgen dat de store goed blijft draaien en om een positief voorbeeld te zijn voor het dienstdoende team.
- Anticipeert op de behoeften van gasten en de store door continu alert te zijn op signalen uit de omgeving en van gasten. Geeft informatie door aan de manager zodat het team gepaste actie kan ondernemen om tijdens elke dienst de third place te creëren.
- Biedt ondersteuning bij de training van nieuwe medewerkers door waardering te tonen voor goede prestaties en waar nodig op een respectvolle en constructieve wijze te coachen. Geeft feedback aan de store-manager over de prestaties van de medewerkers tijdens een dienst.
- Draagt bij aan een positieve omgeving voor het team door waarschuwingssignalen of veranderingen in de houding en de prestaties van medewerkers te herkennen en deze te melden bij de store-manager.
- Creëert een positieve leeromgeving door op een duidelijke, specifieke, tijdige en respectvolle manier te coachen en feedback te geven aan dienstdoende medewerkers en zo te zorgen voor uitstekende operationele activiteiten en de prestasies van de medewerker te verbeteren.
- Ervaring bij de Starbucks is een pre!

- Verleent uitstekend klantenservice aan alle gasten door een 'klant is koning'-mentaliteit aan de dag te leggen en contact te maken met de gast. Gaat na wat de behoeften van de gast zijn en speelt hierop in.
- Ontwikkelt een positieve relatie met het dienstdoende team door begrip te tonen voor en in te spelen op de individuele motivaties, behoeften en zorgen.
- Voert store-activiteiten uit tijdens geplande diensten. Stuurt de medewerkers aan die de store moeten openen en sluiten.
- Volgt het operationele beleid en de procedures van Starbucks, bijvoorbeeld wat betreft cash en veiligheid en beveiliging, om de veiligheid van alle medewerkers tijdens elke dienst te garanderen.
- Volgt het cashmanagement- en kassabeleid en zorgt ervoor dat de cashmanagementprocedures worden gevolgd door het dienstdoende team.
- Controleert of barista's tijdens hun dienst uitstekende klantenservice verlenen aan alle gasten.
- Houdt zich aan de afgesproken werktijden en is op tijd aanwezig.
- Levert op consistente wijze dranken, koffie en etenswaren van hoge kwaliteit voor alle gasten door zich te houden aan alle recept- en presentatievoorschriften. Volgt de gezondheids-, veiligheids en desinfectievoorschriften voor alle producten.
- Beloont en versterkt individuele en teamprestaties door bestaande hulpmiddelen te gebruiken en door samen met de store-manager nieuwe, creatieve en effectieve beloningsmethoden te bedenken.
- Benut operationele hulpmiddelen om te zorgen voor uitstekende operationele prestaties tijdens de dienst.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more