Barista at DoubleTree by Hilton Amsterdam - Amste…

March 25, 2020 in Amsterdam, Netherlands - By DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station

Barista

Position Barista
Languages required Dutch, English
Venue type Lounge
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Omschrijving vacature Barista at Starbucks Coffee at DoubleTree by Hilton Amsterdam:
Functieoverzicht en missie
Dit is een leuke en uitdagende baan bij de nieuwe Starbucks, gevestigd in het DoubleTree by Hilton Amsterdam Hotel.
In deze functie draag je bij aan het succes van Starbucks door uitstekend lantenservice te verlenen aan alle gasten. In deze functie creëer je de Starbucks-beleving voor onze gasten door te zorgen voor een snelle serviceverlening, dranken en producten van hoge kwaliteit, en een schone en comfortabele store-omgeving. Het is jouw verantwoordelijkheid om te handelen in overeenstemming met de Starbucks-richtlijnen en zo een voorbeeld te stellen voor anderen.
Overzicht van belangrijkste verantwoordelijkheden
Enkele belangrijke verantwoordelijkheden en essentiële taken van deze functie zijn:
- Is integer en eerlijk en beschikt over de kennis om de cultuur, de waarden en de missie van Starbucks uit te dragen. Blijft rustig in drukke perioden of bij onverwachte gebeurtenissen om ervoor te zorgen dat de store goed blijft draaien en om een positief voorbeeld te zijn voor het dienstdoende team.
- Anticipeert op de behoeften van gasten en de store door continu alert te zijn op signalen uit de omgeving en van gasten. Geeft informatie door aan de manager zodat het team gepaste actie kan ondernemen om tijdens elke dienst de third place te creëren.
- Biedt ondersteuning bij de training van nieuwe medewerkers door waardering te tonen voor goede prestaties en waar nodig op een respectvolle en constructieve wijze te coachen.
- Draagt bij aan een positieve omgeving voor het team door waarschuwingssignalen of veranderingen in de houding en de prestaties van medewerkers te herkennen en deze te melden bij de store-manager.
- Verleent uitstekend klantenservice aan alle gasten door een \'klant is koning\'-mentaliteit aan de dag te leggen en contact te maken met de gast. Gaat na wat de behoeften van de gast zijn en speelt hierop in.
- Volgt het operationele beleid en de procedures van Starbucks, bijvoorbeeld wat betreft cash en veiligheid en beveiliging, om de veiligheid van alle medewerkers tijdens elke dienst te garanderen.
- Houdt de werkplek schoon en netjes, zodat medewerkers de benodigde hulpmiddelen en producten zonder problemen kunnen vinden.
- Houdt zich aan de afgesproken werktijden en is op tijd aanwezig.
- Levert op consistente wijze dranken, koffie en etenswaren van hoge kwaliteit voor alle gasten door zich te houden aan alle recept- en presentatievoorschriften. Volgt de richtlijnen met betrekking tot gezondheid, veiligheid en desinfectie voor alle producten.
- Beloont en stimuleert individuele en teamprestaties door bestaande methoden in de organisatie te gebruiken.
Functie eisen Barista at Starbucks Coffee at DoubleTree by Hilton Amsterdam:
Vereiste kennis, vaardigheden en capaciteiten
- Leert snel
- Begrijpt mondelinge en schriftelijke instructies en kan deze uitvoeren, en vraagt indien nodig om extra uitleg
- Sterke interpersoonlijke vaardigheden
- Functioneert goed in een team
- Is goed in het leggen en onderhouden van contacten
Kerncompetenties
Stelt de gast op de eerste plaats
Is volledig gericht op de gast. Begrijpt wat de gast wil en hoe de beleving het beste kan worden geleverd.
Kan goed samenwerken met anderen
Luistert goed naar en communiceert goed met anderen binnen en buiten Starbucks. Creëert een positieve en productieve teamomgeving.
Geeft op dappere wijze leiding
Neemt zijn persoonlijke verantwoordelijkheid om juist te handelen en is volhardend in lastige en onzekere tijden. Past zich snel aan veranderingen aan en neemt tijdig doordachte beslissingen
Werkt continu aan ontwikkeling
Is continu op zoek naar kansen om zichzelf en anderen te verbeteren. Geeft leiding op basis van vertrouwen, eerlijkheid en toewijding om medewerkers aan te nemen, ze te coachen en ze zich te laten ontwikkelen om hun potentieel optimaal te benutten.
Boekt resultaten
Begrijpt wat er nodig is om het succes van het bedrijf te bevorderen en is verantwoordelijk voor het geven van prioriteit aan en het boeken van hoogstaande prestaties. Toont aan over kennis te beschikken van de kernproducten en -processen om zo resultaten te boeken. Anticipeert op obstakels en onderneemt actie om te voorkomen dat deze hinder veroorzaken.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more