Manager Brasserie 14

Feb. 28, 2020 in Nunspeet, Netherlands - By Brasserie 14

Manager

Position Manager
Languages required Dutch
Venue type Restaurant
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Omschrijving vacature Restaurant manager Brasserie14:
Brasserie 14 is is een plek voor elk moment van de dag. Wij serveren ontbijt, lunch en diner en tevens zijn wij de plek om lekker te genieten van goede koffie of een zakelijke meeting te plannen. Brasserie 14 is onderdeel van Hotel de Hoeve van Nunspeet, gelegen op een centrale plek met een heerlijk terras.

Als restaurant manager ben je mede verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele werkzaamheden en stuur je de gehele operatie aan binnen Brasserie 14. Jij bent de schakel tussen onze gewaardeerde gasten en het F&B team. Coachen, inspireren en motiveren van medewerkers zitten je in het bloed en je bent een echte gastheer of vrouw. Daarnaast ben je operationeel actief en dus een meewerkend voorman/vrouw. Je wordt opgenomen in het management team waarin je meedenkt en beslist over de toekomst en strategie van het bedrijf.



Functie eisen Restaurant manager Brasserie14:
Heb jij een grote passie voor de horeca en is gastvrijheid één van je grootste kwaliteiten dan is dit de ideale positie voor jou!

* Minimaal MBO werk- en denkniveau, voorkeur hotelschool.
* Je hebt gedegen F&B kennis en ervaring
* Je hebt ervaring op het gebied van motiveren, coachen.
* Je bent creatief, vernieuwend en gedreven.
* Je bent woonachtig in Nunspeet of hebt een goede relatie/geschiedenis met de omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich ontwikkelen en stellen daarom tijd en opleidingen beschikbaar. Verloning conform horeca CAO schaal V/VI, reiskosten worden eventueel vergoedt.
job-single-venue

Brasserie 14

Restaurant

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more