Bartender Parttime

Jan. 10, 2020 in Eindhoven, Netherlands - By Bar & Restaurant Vestdijk47

Bartender

Position Bartender
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Bar
Working hours Part Time
Contract type Indefiinite
BARTENDER PARTTIME
Houd jij van shaken en je gasten verrassen met nieuwe cocktails? Lees dan snel verder!

WAAR GA JE WERKEN?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een gave parttime vacature beschikbaar voor Bar47 voor gemiddeld 2 a 3 avonden per week.

Maarten is de barman van Bar47 en kan jouw hulp goed gebruiken. Bar47 grenst aan Restaurant Vestdijk47 en met hen werk je samen tijdens je dienst. Vestdijk47 wordt aangestuurd door Tim. Tim is onze restaurantsupervisor. Is het druk in de bar dan helpen je collega’s uit het restaurant jou graag. Andersom geldt dit natuurlijk ook!

WAT GA JIJ BIJDRAGEN AAN ONS SUCCES?
Als Bartender ben jij een echte connector. Jij houdt ervan contact te zoeken met onze gasten en maakt makkelijk een praatje. Tijdens deze social talks ontdek jij van alles over de gast waardoor je later weer een wow-momentje kunt creëren. Jij weet het hart van de gast te raken! Je bent een gastheer/-vrouw in hart en nieren, maar vooral ook een entertainer en je pakt onze gasten helemaal in met jouw zelfgemaakte cocktails. Bar47 is jouw speelveld, samen met Bob steel jij de show en voor jullie komen onze gasten terug.

HOE IS HET ECHT OM BIJ BAR47 TE WERKEN?
Je serveert drankjes en gerechten, kunt makkelijk meerdere bestelling onthouden en het rennen van een marathon tijdens je dienst doe je met twee vingers in je neus (niet letterlijk natuurlijk).
Naast jouw werkzaamheden in de Bar47, kan het ook voorkomen dat jij wordt ingeroosterd in Vestdijk47. Wie wil er nou niet uithelpen in een restaurant dat een 9,3 scoort op IENS.
Bar47 maakt onderdeel bevind zich in het hart van hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Dat is net even anders dan bartender zijn in een lokale kroeg.
Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je ingeroosterd, zodat deze gave functie perfect te combineren is met je al je andere activiteiten.
Je bent een echte nachtraaf, want de bar sluit om 1.00 uur.
Het vakvolwassen salaris bedraagt € 10,61 bruto per uur en hier komt nog eens 8% vakantiegeld bovenop. Niet verkeerd toch, voor een baan in de horeca?!
Moet jij werken op een feestdag? Dan krijg je 150% salaris uitbetaald.
WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!

SOLLICITEREN?
Ben jij die upscale bartender die een parttime baan zoekt in de avonduren? Dan zijn wij op zoek naar jou en zien we jouw motivatiebrief en cv graag tegemoet.
job-single-venue

Bar & Restaurant Vestdijk47

Restaurant, Bar

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more