Medewerker Bediening

Jan. 10, 2020 in Eindhoven, Netherlands - By Bar & Restaurant Vestdijk47

Medewerker Bediening

Position Floor Staff
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Bar
Working hours Full & Part Time
Contract type Indefiinite
MEDEWERKER BEDIENING
Ben jij op zoek naar een fulltime baan in de avonduren waarbij je in het culinaire middelpunt staat? Zoek niet verder, je hebt hem gevonden!

WAAR GA JE WERKEN?
Pullman Eindhoven Cocagne, een upscale hotel in hartje Eindhoven, heeft een gave fulltime vacature in Bar & Restaurant Vestdijk47 beschikbaar.
Het restaurantteam wordt aangestuurd door Tim. Tim is op 1 januari 2017 gestart als medewerker bediening en inmiddels is hij doorgegroeid naar restaurant supervisor. Behalve Tim bestaat het restaurantteam uit 5 medewerkers bediening, 2 stagiaires en 2 bartenders.

WAT GA JIJ BIJDRAGE AAN ONS SUCCES?
Tijdens je shift ga jij je bezighouden met alle operationele bedieningswerkzaamheden binnen Bar & Restaurant Vestdijk47 waarbij je het hart van onze gasten weet te raken. Hoe je dat doet? That’s up to you! Een kleine greep uit het takenpakket: Je serveert gerechten en dranken aan onze gasten, adviseert hen over wijnen in combinatie met spijzen en je zorgt er voor dat een avondje in Vestdijk47 een ware WOW-beleving voor hen is. Geen verstand van wijnen? Geen paniek. Onze wijnkenner Tamara leert het je graag. Uiteraard voer je daarnaast ook mise en place werkzaamheden uit, maar er is meer. Het restaurant bevind zich in een hotel, dus ook de roomservice bezorg jij op de kamers. En alsof dat nog niet afwisselend genoeg is, is het ook mogelijk om bardiensten te draaien waarbij onze bartender jou leert om lekkere cocktails te maken.

HOE IS HET ECHT OM BIJ VESTDIJK47 TE WERKEN?
Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag.
De werktijden liggen tussen over het algemeen tussen 14.00 uur en 24.00 uur. Het blijft natuurlijk de horeca, dus pin ons hier niet aan vast.
Alle overuren worden gecompenseerd in vrije tijd en ook als jij moet werken op een feestdag krijg je daar een vrije dag voor terug.
Je moet presteren op het hoogste niveau, maar je werkt dan ook wel in een restaurant dat een 9,3 scoort op TheFork.
Wat maakt ons restaurant bijzonder? Een vinotheque met wel 75 verschillende wijnen en een chef’s table, waarin onze gasten letterlijk in de keuken zitten te dineren.
Houdt jij zelf ook wel van een drankje? Dan zit je in dit team goed, want een sluit-drankje hoort erbij!
WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?
Pullman Eindhoven Cocagne maakt onderdeel uit van de internationale hotelketen Accorhotels en dat brengt vele voordelen met zich mee, want Feel Welcome – Feel Valued is niet voor niets de missie van Accor. Naast de arbeidsvoorwaarden die de meeste bedrijven bieden (een reiskostenregeling, fietsplan, collectiviteitskorting op verzekeringen etc) hebben wij meer voor jou in petto. Wat dacht je van onder andere korting in hotels over de hele wereld en een bonusregeling waarbij je maximaal 7,5% van je jaarsalaris aan bonus kunt verdienen? Klinkt goed toch? Wil jij doorgroeien binnen het hotel of de hotelketen? Dat kan! De Académie Accor biedt een divers pakket aan trainingen aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen!
job-single-venue

Bar & Restaurant Vestdijk47

Restaurant, Bar

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more