Supervisor bij Enoteca

Oct. 16, 2019 in Amsterdam, Netherlands - By Restaurant Enoteca

Supervisor

Position Other
Languages required Dutch, English, extra language is a plus
Venue type Restaurant
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Ben jij een gastvrouw/heer in hart en nieren, vind je het leuk om het mensen naar de zin te maken, jouw medewerkers aan te sturen en te begeleiden en houd jij wel van afwisseling en een uitdaging? Lees snel verder, want wij zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als je binnenkomt check je als eerste de agenda en sheets op bijzonderheden. Alle tafels worden netjes ingedekt en je zorgt dat de mise en place in orde is voor de avond. Vervolgens ga je in overleg met keuken en bediening. Alle bijzonderheden en specials op de kaart worden besproken. Als F&B Supervisor is geen dag hetzelfde in ons hotel. En dat is wat jouw werk zo leuk maakt! Je staat niet alleen ’s avonds, maar ook tijdens het ontbijt of de lunch graag voor onze gasten klaar. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor het coördineren en inplannen van de verschillende taken tijdens de diverse shiften, waaronder het aansturen van de medewerkers in de werkuitvoering en personeelsbeheer. Je bekijkt de personeelsbezetting en zorgt voor goede inwerking van nieuwe collega’s. Ook houdt jij je bezig met administratieve taken, het optimaliseren van de serviceverlening, stimuleren van extra verkoop en met toezicht op veiligheid. Als F&B Supervisor ben je verantwoordelijk voor het verlenen van een optimale service aan onze gasten in het restaurant en de bar. Je werkt nauw samen en maakt deel uit van een enthousiast F&B team.

Wie zijn wij?
Enoteca is een plek waar liefhebbers van de Italiaans keuken hun hart op kunnen halen. Enoteca hoort bij het 4**** The Manor en ligt in het hart van Amsterdam Oost. Samen met 45 collega’s werken wij er iedere dag weer aan om het onze gasten aan niks te laten ontbreken. En dat doen wij met veel plezier!

Wie ben jij?
Je bent vlot in de omgang en je hebt een vriendelijke, gastvrije instelling
Je bent stressbestendig, werkt zorgvuldig en behoudt het overzicht
Je bent enthousiast en flexibel, want geen dag zal hetzelfde zijn
Je hebt passie voor het vak
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie
Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Spreek je ook nog (een beetje) Frans, Duits of Spaans? Dan zijn wij daar heel blij mee!
Je woont in de regio Amsterdam
Wat kun je van ons verwachten?
Ruimte voor eigen creativiteit en initiatief
Een passende vergoeding
Korting op overnachtingen en F&B binnen Eden Hotels
Naast training “on the spot” door ervaren horeca toppers ook interne trainingen en doorgroeimogelijkheden
Collectieve zorgverzekering
Reiskostenvergoeding indien je meer dan 10 km van The Manor woont
job-single-venue

Restaurant Enoteca

Restaurant

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more