Head Bartender needed!

Aug. 16, 2019 in Den Haag, Netherlands - By Bleyenberg

Head Bartender

Position Bartender
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Bar, Other
Working hours Full & Part Time
Contract type Indefiinite
HEAD BARTENDER


Functieomschrijving

Bleyenberg is dé kosmopolitische plek van Den Haag waar iedereen van ‘s morgens tot ‘s nachts kan werken en ontspannen. Midden in het centrum van Den Haag, zal jij onze gasten verbleyden met cocktails en andere lekkere drankjes. Jij staat aan het hoofd van de barploeg en je bent verantwoordelijk voor alle zaken met betrekking tot de bar, zowel operationeel als achter de schermen. Wil jij jezelf ontwikkelen tot dat neusje van de zalm in onze kweekvijver voor talent?

Hoe ziet je dag eruit? 

Zaterdagmiddag 16:00 uur: je begint je dag met het controleren van de bar om te zorgen dat alles staat zoals jij het hebt ingedeeld, de bar is namelijk letterlijk het middelpunt van ons restaurant! Het wordt een drukke avond, dus je verwacht flink wat mensen aan de bar vandaag en je begint dan ook snel aan je prep.

Inmiddels staan de eerste gasten bij je aan de bar. Ze hebben een speciaal verzoek voor je: een helemaal custom made cocktail! Hier draai jij natuurlijk je handen niet voor om. Na wat gerichte vragen weet je waar ze van houden en shake je een heerlijke cocktail uit je mouwen.

Later op de avond overleg je met een van de assistent bedrijfsleiders over een nieuw idee dat je hebt voor Het Dak. Je hebt de calculaties al gedaan en weet zeker dat dit een hit gaat worden. De medewerker marketing hoort van je plan en zet er gelijk een marketingcampagne voor op. Zo wordt het gegarandeerd een succes!

Na je dienst geniet je zelf van een heerlijk drankje aan de bar met je collega’s. Je praat nog even na over de dag en gebruikt de input van de barmedewerkers om de bar nog efficiënter te maken. Je vertelt ze dat er geen verschil was vandaag en bedankt ze voor hun inzet. Met een tevreden gevoel ga je naar huis en je hebt nu alweer zin in morgen. 

Wat verwachten we van jou?

een gezonde dosis humor (bonuspunten als je om onze grapjes lacht)
servicegericht en gastvrij (een leeg glas is geen glas)
minimaal een jaar barervaring, voorkeur voor leidinggevende ervaring (om snel te kunnen schakelen)
representatief (lifehack: bij twijfel niet aantrekken)
sterke communicatieve en leidinggevende vaardigheden (praten en luisteren zijn je lievelings)
kennis van dranken, cocktails en het calculeren van prijzen (lekker profi)
in bezit van diploma ‘Sociale Hygiëne’ of bereid dit binnen een jaar na aanvang van het dienstverband te halen (ook handig op andere plekken!)
Wat kan jij van ons verwachten? 

een gezonde dosis humor (we zullen ook om jouw grapjes lachen)
een marktconform salaris (voor die welverdiende vakantie) (schaal 4 horeca cao)
25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis (kun je bij ons op Het Dak in het zonnetje zitten)
betrokken (we vinden jouw ontwikkeling belangrijk)
de beste koffie van Den Haag (hadden we al gezegd hoe goed onze koffie is?)
Bleyenberg als jouw werkgever: bij Bleyenberg geloven we in ontwikkeling. We doen er alles aan om jou van een prettige omgeving te voorzien, waarin je niet alleen kan leren en je ambities waar kunt maken, maar ook een gezellige tijd hebt met je collega’s. Bij ons wordt initiatief gewaardeerd, we zijn volop in ontwikkeling en houden van mensen die ons daar verder bij kunnen helpen – in welke functie dan ook.
job-single-venue

Bleyenberg

None

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more