The Cafeïnist - (Pre-opening) Barista - Amsterdam

March 15, 2019 in Amsterdam, Netherlands - By The Cafeïnist

Barista

Position Barista
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Bar
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Functie eisen 'The Cafeïnist' - (Pre-opening) Barista:
(Pre-opening) Cafeïnist (Barista)
Een hotelconcept zo ver op haar tijd vooruit vraagt om collega’s met een grote interesse in circulariteit en die altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om ‘groen’ en ‘circulair’ hand in hand te laten gaan zonder concessies te doen aan gastvrijheid, luxe en comfort.

Bij Breeze worden gasten welkom geheten in één open omgeving waar ze kunnen inchecken, maar ook een drankje aan de bar kunnen drinken of kunnen genieten van een heerlijke lunch of diner. Geen afdelingen die tegenover elkaar staan, maar één team die samenwerkt en waarbij ten alle tijden de gast centraal staat. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie in F&B of Guest Relations, maar is allround inzetbaar.

Voor onze outstanding Skybar op de 10e verdieping, uitkijkend over het IJmeer, zoeken wij ware Barista’s. Je hebt meer dan passie voor dit mooie product, koffie is voor jou een beleving, je vindt het een must om de perfecte espresso te serveren en je cappuccino staat als een huis.
Je vindt het een uitdaging om mee te denken met ons ‘groene’ gedachtengoed en koffie een nieuwe betekenis te geven als men de jouwe heeft geproefd.

Samen met onze Bar Alchemisten & Mixologen (cocktailshakers) vorm je het team voor Amsterdams meest vooruitstrevende Skybar.

Jij bent een teamplayer en vakspecialist en draagt je kennis graag over aan je collega’s. Met jouw enthousiasme serveer je de heerlijkste koffie, maar weet je ook elke gast een prettig verblijf te laten beleven. Ervaring en opleiding als Barista is een pré, maar nog belangrijker is dat je ervoor open staat om te leren.

Ben jij toe aan een dynamische baan met veel vrijheid en waarbij jij jezelf breder en verder kunt ontwikkelen in ‘s werelds meest vooruitstrevende Eco Hotel? Then you can withstand our Breeze!
job-single-venue

The Cafeïnist

Restaurant, Bar

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more