Bar Team Lead Bar Kantoor

Feb. 21, 2018 in Amsterdam, Netherlands - By Bar Kantoor

BarKantoor opent half april haar deuren! Ben jij onze nieuwe Team Lead Bar?

Position Head Bartender
Languages required Dutch, English
Venue type Restaurant, Hotel, Bar
Working hours Full Time
Contract type One Year
Op het terrein van de Westergasfabriek zal half april, als onderdeel van Conscious Hotel Westerpark, BarKantoor opengaan. De bar zal hierbij in het middelpunt staan: denk aan funky cocktails, een muur met eigen ecosysteem voor het voorzien van kruiden voor ín deze cocktails (say what), en gedurende de zomer een groot, zonnig terras met uitzicht over het terrein. De relaxte vibe en de hoge kwaliteit van de cocktails en de gerechten, bestaande uit enkel organische en biologische producten, maken BarKantoor de nieuwste hotspot van ’s morgens tot ’s avonds.

De Team Leader Bar wordt verantwoordelijk voor een positieve ervaring van onze (lokale) gasten door ervoor te zorgen dat zij voorzien worden van alles wat zij nodig hebben, of dat nou een uitgebreide lunch, snelle snack of classy cocktail is. Gelegen op de begane grond van het Conscious Hotel zal BarKantoor het bruisende hart worden van zowel locals als internationale gasten.

Verder is de Team Lead Bar:
• Leader of the year: je bent in staat een jong en dynamisch team naar een hoog niveau te tillen, zoals een goede generaal zijn leger leidt. Het verschil is hier alleen dat jij precies weet welke wijn het best gaat met welk gerecht en hoe je gasten kunt verrassen met je sprankelende cocktails.
• Een Zen-Master: “wat is stress überhaupt?” denk je regelmatig, aangezien je je hoofd altijd koel houdt – zelfs wanneer de bar sneller volloopt dan een winkelcentrum op Black Friday.
• Goed met taal: vloeiend Nederlands en Engels zijn een must, verdere talen een pré.
• Een Cocktail & Wine Hero: je weet wijnen met gerechten als geen ander te combineren en kent de ins en outs van het cocktail-shaken. Bovendien draai je er je hand niet voor om (of juist wel) een gast te voorzien van cocktails of wijn naar hun persoonlijke voorkeuren.
• Al enige tijd aan de weg aan het timmeren (of aan de bar) binnen (internationale) hotels of restaurants en heb je hierbij leidinggevende ervaring opgedaan.
job-single-venue

Bar Kantoor

As part of innovative and eco-friendly hotel group Conscious Hotels, Bar Kantoor serves funky cocktails with biologic and locally selected products.

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more