Barista needed at Hotel Casa Amsterdam

Feb. 20, 2018 in Amsterdam, Netherlands - By Hotel Casa Amsterdam

Barista

Position Barista
Languages required Dutch
Venue type Restaurant, Hotel
Working hours Full Time
Contract type Indefiinite
Omschrijving vacature Barista vacancy:
Een dag als…

Jij begint je dag met een goede kop koffie (wat een verassing!) en een overdracht met je collega. Na de overdracht staat Pieter aan de Koffiebar. Hij is een vaste klant en vindt het leuk om verschillende soorten koffie te proberen. Deze keer raad je hem een Pourover/Slow coffee aan. Als coffee nerd kun jij je helemaal uitleven op de La Mazzocco linea met twee k30 en EK43 koffiemalers. Dat je nog niet overal alle kennis van hebt, is geen probleem. Onze Head Barista (en SCA-trainer) leert het je graag! Je hebt echte passie voor koffie en vindt het leuk om dit over te brengen op onze gasten. Geen vraag of verzoek is jou te gek. Bij de koffiebar werken wij samen met branderijen die net zo gepassioneerd zijn als wij: Manhattan coffeeroasters, Bocca, Stooker, Keen en Spot On. Aan het einde van je werkdag, oefen je nog even die nieuwe filterkoffie waarna je voldaan naar huis fietst.

Jouw verantwoordelijkheden

Als Barista zet je niet alleen koffie, maar zorg je met al jouw kennis en enthousiasme voor een mega WOW-effect bij de gast.
Functie eisen Barista vacancy:
Jij..

Hebt wel of geen ervaring als Barista
Bent super leergierig
Bent fulltime beschikbaar
Jouw team..
Als Barista wordt je onderdeel van de Specialty Koffiebar familie. Dit is een enthousiast en gezellig team, met heel veel passie. Ze experimenteren graag, dus als jij een idee hebt dan staat iedereen daarvoor open. Jouw leidinggevende is Erhan, de Head Barista.

Jij krijgt…

Een SCA-opleiding van onze Head Barista (en Authorized SCA trainer).
Salaris: tussen de €1675,- en €1930,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Een bonusregeling
Korting op een sportabonnement bij Sportsworld Amsterdam
Friends and family korting in het hotel en East57
Gezellige feestjes en borrels
Een sportieve werkgever. We vinden vitaliteit belangrijk dus we organiseren bootcamps en fietsen we mee met de HomeRide voor het Ronald McDonald Kinderfonds.
job-single-venue

Hotel Casa Amsterdam

Hotel & Restaurant

EBS MatchStaff’s job forum is exclusively for venues and EBS graduates.

Learn more